WordPress website laten maken

Tijd voor een nieuwe of vervangende website?

Een WordPress website laten maken? De huidige website is niet meer van deze tijd, je bent niet tevreden met zelf de website maken of je bent startend en hebt nog geen website. Concurrentie heeft waarschijnlijk een goede website en het is tijd dat je stappen gaat ondernemen om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Een nieuwe website moet voor meer bezoeken en conversie zorgen.

WordPress Website laten maken

Webtify heeft de oplossing. Wij maken een op maat gemaakte, professionele website in WordPress. Webtify bouwt website die klaar zijn om gevonden te worden, die beter presteren dan je huidige website en wij onderhouden hem voor je voor een vast bedrag in de maand. Ons concept werkt voor ondernemers, dat kan je zien aan onze 4.9 uit 5 beoordeling, daar zijn we heel trots op.

website laten maken bar

Hoe werkt Webtify?

Stel je voor, je wilt een WordPress website laten maken bij Webtify. Wat kan je dan verwachten, hoe ziet deze journey eruit?

1. Kennismaking met jou en jouw bedrijf

Allereerst willen we graag meer van je weten. In een kort (digitaal) gesprek komen we erachter wie jij bent als persoon, hoe je bedrijf werkt en wat je graag wilt bereiken. Je krijgt van ons een welkomste-mail en zorgen ervoor dat jij je goed voelt bij je keuze.

2. Ontwerp en ontwikkeling

Door het kennismakingsgesprek weten wij precies waar we moeten beginnen. We beginnen met het opzetten van je eigen development omgeving. Hier gaan we de website onder je eigen subdomein ontwikkelen, zodat jij hem altijd kan volgen. We bouwen allereerst alleen de homepage, hierdoor weet jij of je de stijl mooi en aantrekkelijk vindt voor jouw bedrijf. Als we een goedkeuring hebben op de homepage zullen we de andere pagina’s ontwikkelen.

3. Testen en content vullen

Daarna zullen we de website testen, hier testen we bijvoorbeeld op websitesnelheid, contact formulieren en functionaliteiten. We kunnen als dat nog niet gebeurd is ook de content aanvullen met jullie teksten, foto’s en andere mogelijkheden.

4. Opleveren

We zullen de website overzetten van de development omgeving naar de live omgeving. We gebruiken hiervoor altijd je eigen domeinnaam. Uiteraard zullen we intern onze eigen checks nogmaals doen als de website is overgezet.

5. Onderhouden en optimaliseren

Nu je website online staat is het belangrijk dat die goed onderhouden wordt. We zullen je abonnement activeren en je bent professioneel online. Met ons all-in website abonnement laat je een website maken zonder gedoe.

Hoe werkt Webtify

Bekijk wat ondernemers van ons vinden

Hanneke Leguijt-Slaa
Hanneke Leguijt-Slaa
22/05/2021
Geverifieerde
mooie website geworden! er werd goed geluisterd en meegedacht om te maken wat bij mij past
Jack Kriek
Jack Kriek
19/05/2021
Geverifieerde
Kernwaarden: vakkundig, snel, betrouwbaar. Prettige medewerkers: je bent geen casenummer maar een persoon. Zeer aan te bevelen.
Daniel Patros
Daniel Patros
17/05/2021
Geverifieerde
Zeer tevreden! Denken met je mee voor een oplossing.
Peter Nagelkerke
Peter Nagelkerke
07/01/2021
Geverifieerde
Webtify is een betrouwbare en professionele partij, denk pro-actief mee en leverde de HavenLeerWerkPlaats website snel op. Ook worden de gewenste aanpassingen adequaat opgepakt en opgeleverd. De toegankelijkheid, de pro-actieve houding en het kennisniveau van de medewerkers van Webtify spreken mij enorm aan!
Employ Yourself
Employ Yourself
21/12/2020
Geverifieerde
Webtify is meer dan alleen een websitebouwer. Wij ervaren het meer als een partner die meedenkt met je bedrijfsdoelen. Eva en Frits zijn voornamelijk onze contactpersonen, maar het is duidelijk dat er een sterk team achter staat. Wij zouden Webtify aan een ieder aanraden.
Jermaine Maaijen
Jermaine Maaijen
21/12/2020
Geverifieerde
Het team van Webtify heeft mij enorm goed geholpen. Zeer professioneel in hun aanpak, duidelijke communicatie en tijdige oplevering. Daarnaast vind ik dat het bedrijf een goede prijs/ kwaliteit verhouding heeft. Ik zou het een ieder aanraden die op zoek is naar een betrokken en deskundige websitebouwer.
JK
JK
12/12/2020
Geverifieerde
Prachtige websites. Gigantisch snelle service. Een zeer betrouwbare, professionele partij. Zeker een aanrader!
Irene van der Zwan
Irene van der Zwan
09/10/2020
Geverifieerde
Webtify is een uitstekend bureau voor het bouwen van een nieuws content website. Als MKB-Amsterdam hebben we veel content te delen en we zijn enorm tevreden over de gebouwde website en de automatische nieuwsbrief die 2x per keer uitgaat. De nieuwsbrief pakt automatisch de laatste vijf nieuwsberichten van onze website. Het bespaart ons veel tijd en onze eindredacteur kan via Wordpress de aanscherpingen op de teksten doen. Bovendien zijn het enthousiaste ondernemers Frits, Roy en Eva. Echt een aanrader voor MKB bedrijven!
Mike Eijkelenboom
Mike Eijkelenboom
28/09/2020
Geverifieerde
De hosting is echt uitstekend! Er wordt vlot gereageerd op vragen, top!

Wat kost een website?

Wij krijgen vaak de vraag: Aan welke kosten moet ik denken voor het laten maken van een website?

Bij Webtify hebben voor het ontwikkelen van een websites of webshops vaste prijzen. Je betaalt namelijk één vast bedrag in de maand. Dat zijn de kosten van je website, maar ook het onderhoud, beveiliging, hosting, domeinkosten en nog veel meer. Je kan onze abonnementen gemakkelijk vergelijken op onze tarieven pagina.

Welke mogelijkheden zijn er?

 Jouw website laten maken met WordPress is een goed idee. Maar wat voor soort websites zijn geschikt voor WordPress? We hebben ze voor het gemak op een rijtje gezet:

• Kleine bedrijven
• Middelgroten bedrijven
• Online (e-commerce) bedrijven
• Overheidsinstellingen
• Corporate bedrijven
• Webapplicaties
• Project website
• Festival websites

Kan je je eigen bedrijf niet matchen met de voorbeelden hierboven? Wees niet bang, we staan altijd klaar voor nieuwe uitdagingen!

Eva Gillissen

We denken met je mee 💭

Elke dag helpen we honderden ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid. We denken graag vrijblijvend met je mee over je online marketingstrategie.

Vertrouwd door klein en groot
Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?