Neem contact op

Onze Webtify'ers staan altijd voor je klaar

Neem contact op met sales

Meer weten over Webtify en onze producten? Neem contact op met onze Webtify’ers. Bel ons via +31 10 307 41 33 of start een chat.

Neem contact op met support

Product wijziging of kom je er niet uit? Stuur je e-mail naar support@webtify.nl. Start een chat of bel ons op +31 10 307 41 33

Veelgestelde vragen

Wat is Webtify en wat kan ik ermee?

Webtify is een concept dat gelanceerd is in 2016, bedacht om bedrijven snel, professioneel en voordeling online te brengen met een fantastische klantenservice. Waar we bekend om staan? De website en webshop abonnementen. Hier zijn de producten die je bij ons kan laten bouwen of uitvoeren:

  • Website laten bouwen
  • Webshop laten bouwen
  • Plug-ins laten bouwen
  • Web-applicaties laten bouwen
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Google Advertising
Doen jullie alles in abonnementsvorm?

Onze standaard producten zijn in abonnementsvorm. Daarnaast ontwikkelen we veel eenmalige projecten. Vaak is de wens wel om vervolg support te krijgen, deze zijn vaak in abonnementsvorm.

Kan ik mijn website of webshop zelf aanpassen?

Uiteraard, maak vooral gebruik van onze unieke aanpassingsservice maar je krijgt altijd toegang om je teksten, afbeeldingen, blogs en projecten toe te voegen. Kom je er niet uit? Stuur een e-mail naar support@webtify.nl, start een chat of bel ons op +31 10 307 41 33 en ons supportteam helpt je graag.

Wat is de duur van jullie abonnementen?

Al onze abonnementen zijn jaarabonnementen met een opzegtermijn van twee maanden. Je abonnement wordt automatisch met één jaar verlengd.

Waar bouwen jullie de producten in?

Onze websites en webshops zijn gebouwd in WordPress. WordPress is niet onze enige expertise, we zijn ook gespecialiseerd in PHP, Laravel, VueJS. Hierdoor kan je met een gerust hart plug-ins of web applicaties bij ons laten ontwikkelen.

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

Webtify
Westblaak 90, Rotterdam
Nederland

KvK: 66173876
IBAN: NL19 KNAB 0255 3364 46

Eva Gillissen

We denken met je mee

Elke dag helpen we honderden ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid. We denken graag vrijblijvend met je mee over je online marketingstrategie.

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?