Waarom Mollie onze partner in betalingen is?

Geschreven door Frits Corvers

We laten het vaak merken, Mollie is sinds vanaf het begin van Webtify onze partner in betalingen. Heb je een Webtify-webshop of overweeg je voor Webtify te kiezen? Dan krijg je Mollie er standaard bij. We combineren dan het Webshop abonnement van Webtify met het gemak van Mollie. Wil je graag gelijk je eigen Mollie account aanmaken? Klik hier

Het gemakt van Mollie als partner

Onze Webtify’ers koppelen de betaalplugin van Mollie aan je Webtify webshop. Zo maak je het flexibele webshop abonnement van Webtify nóg flexibeler en compleet. Met de plugin van Mollie kunnen wij voor onze klanten precies de betaalopties bieden die ze prettig vinden – of dat nu iDEAL, creditcard, Apple Pay of andere populaire betaalmethodes. En dat zonder gedoe, want onze Webtify’ers weten precies hoe de plugin van Mollie in elkaar zit. Mollie rekent lage en transparante tarieven voor betalingen. Met de combinatie Webtify-Mollie geniet je dus van optimale vrijheid om je betalingen te kunnen ontvangen. Je kan namelijk heel gemakkelijk inloggen in je eigen Mollie omgeving en krijgt hier een goed overzicht van je betalingen.

Alles in één overzicht met het dashboard

Mollie dashboard - partner van Webtify
*Illustratie van Mollie

Meest gebruikte betaalmethodes bij Webtify

Naast het feit dat we alle betaalmethodes aanbieden van Mollie adviseren we altijd welke je het beste kan gebruiken. In Nederland is de meest gebruikte betaalmethodes online iDEAL. Deze betaalmethode komt je vast heel bekend voor, elke Nederlandse webwinkel heeft vaak de mogelijkheid om te betalen met iDEAL. Creditcard is voor Nederlandse webwinkels vaak minder interessant. De kosten van Creditcards zijn 0,25 cent + 1,8% van het totaalbedrag, dit is voor een order van 100 euro toch al snel 2 euro en 5 cent. Terwijl iDEAL altijd 29 cent blijft, ongeacht de grote van de bestelling. We kijken dus samen welke betaalmethode(s) het beste bij je webshop past. Bekijk de meest gebruikte betaalmethodes bij Webtify.

Plan een gratis online afspraak in!

Wil jij gratis advies van één van onze specialisten? Maak dan snel een gratis afspraak. Laat Webtify je helpen bij de volgende stap voor jouw bedrijf. Misschien heb je vragen over je huidige website of marketing(strategie), je kan het allemaal vragen in het gratis 30 minuten gesprek. Tot snel!

Kom je er toch niet uit? Wij zijn er om je te helpen!

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?