Hoe verbind ik mijn e-mail met Gmail?

Het antwoord op al jouw vragen!

Hoe verbind ik mijn e-mail met Gmail?

Terug naar overzicht

1. Log in op je Gmail via https://gmail.com

2. Rechtsboven zie je een tandwiel-icoon, klik daarop. Selecteer vervolgens “Instellingen” uit de lijst.

Klik op het tandwiel
Klik vervolgens op instellingen

3. Klik vervolgens op het tabblad ‘Accounts en import’.

4. Klik daar vervolgens bij “Mail verzenden als” op “Nog een e-mailadres toevoegen waarvan je eigenaar bent. Er opent zich nu een pop-up. Het kan voorkomen dat de pop-up geblokkeerd wordt. Dat zie je rechtsboven in je browser.

5. In deze pop-up geef je vervolgens je e-mailadres @jouwdomeinnaam.nl op en het wachtwoord dat je van Webtify hebt gekregen.

6. Klik op de knop “Volgende stap“. Je vult hier de volgende gegevens in:

SMTP-server: smtp.jouwdomeinnaam.nl

Gebruikersnaam: info@jouwdomeinnaam.nl

Wachtwoord: het wachtwoord dat je van ons per mail hebt ontvangen

Kom je er niet uit? Raadpleeg onze klantensupport via 010 307 41 33 of info@webtify.nl

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op!