Webtify Connect

Verbind applicaties binnen jouw bedrijf

Verbind online systemen binnen jouw bedrijf en werk sneller en beter

Zorg dat elke systeem binnen jouw bedrijf met elkaar communiceert voor het beste resultaat.

Automatiseer jouw applicaties

Met ons Webtify Connect™ abonnement is het mogelijk om verschillende systemen aan elkaar te koppelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen bijvoorbeeld jouw CRM-softwareCRM staat voor Customer Relationship Management. In deze software kun je al je klantcontacten beheren en onderhouden vanuit één omgeving. koppelen met een nieuwsbriefsysteem om zo naadloos en automatisch nieuwsbrieven te versturen aan klanten. 

Minder doen, meer voor elkaar 

Doordat onze automatiseringen veel vervelend werk uit handen nemen voor jou kan je veel meer doen op één dag. Geen vervelende exports en geen vervelende imports om de juiste informatie over te zetten naar het juiste systeem.

Meer dan 1000 integraties op maat voor jouw bedrijf

Webtify kan meer dan 1000 applicaties verbinden, hierdoor kunnen we altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf maken. Jij hoeft alleen maar aan te geven welke applicaties je verbonden wilt hebben.

Wij denken met je mee 💭

Wij helpen elke dag honderden ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Naast onze diensten bieden wij gratis hulpmiddelen die jij zelf voor je onderneming kunt inzetten om je bedrijf verder te laten groeien.

i

Gratis templates en hulpmiddelen

Vertrouwd door klein en groot
Vertrouwd door klein en groot
Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?