Partners

Webtify werkt samen met innovatieve bedrijven door heel Nederland en België en creëert oplossingen die de online zichtbaarheid verbeterd van MKB Bedrijven. Van softwarebedrijven tot aan marketingbureaus, sluit je aan bij de 50+ partners van Webtify.

Mollie

AWS

Mailchimp

SW Retail

Help jouw klanten te slagen als een Webtify-partner

Speel een grote rol bij nieuwe klanten bij Webtify. Wij zorgen dat je klant de oplossing(en) krijgt waarmee ze hun bedrijf kunnen starten, online kunnen verkopen en adverteren.

Website ontwikkelen

Help jouw klant met zijn eerste website of het vernieuwen van zijn huidige website. Als partner krijg jij de touwtjes in handen zorgen wij dat jij de website white-label van ons krijgt. 

Webshop ontwikkelen

Help jouw klant met het online verkopen van zijn eerste producten. We stellen samen met jou vast wat de klant graag wilt verkopen en zorgen voor een op maat gemaakte webshop. 

Genereer inkomsten

Word Webtify-partner en genereer zonder kennis (extra) inkomsten. Verkoop gemakkelijk extra diensten aan jouw klanten en word begeleid door Webtify en je eigen Customer Succes Manager. 

Wij helpen je schalen

Wij helpen jouw huidige bedrijf met schalen. We gaan samen kijken naar de mogelijkheid van het uitbreiden van je huidige diensten en hoe deze het beste op elkaar aansluiten.

Hierdoor komen we verder

Ontdek onze voordelen

  • Een Customer Succes Manager die jou ondersteunt en adviseert
  • Eenvoudig en snel klanten aanmelden per e-mail
  • Groei mogelijkheden voor jou en je klant(en)
  • Profiteer van de hoge marges door onze lage prijzen
  • Inzicht in de performance van jouw klanten via Google-Analytics
  • 1000+ integraties voor websites en webshops
  •  Kennis van diverse branches en markten

Sluit je aan bij meer dan 50+ partners door heel Nederland. 

Eva Gillissen

We denken met je mee

Elke dag helpen we honderden ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid. We denken graag vrijblijvend met je mee over je online marketingstrategie.

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?