Rotterdamse Zakenvrouw 2024

Geschreven door Frits Corvers

Vele weten het al, maar met trots kondigen we aan dat we ook in 2024 een van de hoofdsponsoren zijn van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar awards. We zijn sponsor van de categorie “Webtify Aanstormend Talent”. Ieder jaar is dit weer een geweldige uitdaging omdat we ook in de jury zitten van deze categorie.

De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar awards erkent en viert vrouwelijke ondernemers en professionals die impact hebben op hun industrieën. Het evenement biedt een platform om succesvolle vrouwen in de schijnwerpers te zetten en hen te erkennen voor hun harde werk.

Wat betekent onze betrokkenheid?

Als hoofdsponsor van de categorie “Webtify Aanstormend Talent” zetten we ons in om opkomend vrouwelijk talent te ondersteunen en te stimuleren. Wij geloven sterk in de kracht van diversiteit en het potentieel van vrouwelijk ondernemerschap in de IT. Onze betrokkenheid bij dit evenement onderstreept onze toewijding aan het bevorderen van gelijke kansen en het stimuleren van innovatie.

Waarom Rotterdamse Zakenvrouw?

Rotterdam is een stad van vernieuwing en groei, waardes die ik vind horen bij Webtify. Het evenement helpt om aandacht te vestigen op de succesverhalen van vrouwen die vernieuwend zijn en hun nek durven uitsteken. Als je meer wilt weten over de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar awards, bezoek dan hun website voor meer informatie over het evenement, de genomineerden en de verschillende categorieën.

Bij Webtify zijn we meer dan een ‘techbedrijf’.

Plan een gratis online afspraak in!

Wil jij gratis advies van één van onze specialisten? Maak dan snel een gratis afspraak. Laat Webtify je helpen bij de volgende stap voor jouw bedrijf. Misschien heb je vragen over je huidige website of marketing(strategie), je kan het allemaal vragen in het gratis 30 minuten gesprek. Tot snel!

Kom je er toch niet uit? Wij zijn er om je te helpen!

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?