Website abonnement met Virtuagym?

Geschreven door Frits Corvers

Een website abonnement van Webtify, met Virtuagym? Dat is de juiste combinatie voor fitnessprofessionals en sportschoolhouders die hun online zichtbaarheid willen versterken en tegelijk gebruik maken van Virtuagym. In deze blog vertel ik in het kort hoe een website abonnement bij Webtify in combinatie met Virtuagym jouw fitnessonderneming naar het volgende niveau kan ’tillen’, letterlijk en figuurlijk 😉

Wat is Virtuagym?

Misschien weet je het al omdat je het al gebruikt, maar voor veel is Virtuagym misschien nog nieuw. Virtuagym is een alles-in-een fitnesssoftware die trainers en sportschoolhouders helpt bij het beheren van hun bedrijf, van ledenadministratie tot en met gepersonaliseerde training- en voedingsplannen. Het platform biedt mogelijkheden voor ledenbeheer, facturatie, en online communityvorming, waardoor het een onmisbare tool is voor iedereen in de fitnessindustrie.

Als we heel eerlijk zijn, is voor ons Virtuagym niet de beste oplossing omdat het vaak nog wat te wensen overlaat. Buiten dat is Virtuagym wel het meest bekende en meest gebruikte in de fitnessbranche.

Zit het inbegrepen?

Wij integreren Virtuagym geheel kosteloos. De software neem je los af via de website van Virtuagym. Virtuagym biedt flexibele prijsopties voor sportscholen en fitnesscoaches. Hoewel de exacte prijzen variëren, zijn er verschillende abonnementen met verschillende functies, waaronder klantbeheer, workoutplanning, voedingsadvies, en integratie van betalingssystemen. Als je meer wilt weten, adviseer ik je naar de website te gaan en meer informatie aan te vragen.

Virtuagym x Webtify

Een website abonnement bij Webtify neemt alle zorgen omtrent het opzetten en onderhouden van je website uit handen. Van het ontwerp tot aan de beveiliging en updates, alles wordt voor je geregeld. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: je klanten en je bedrijf.

Het abonnement is inclusief aanpassingen, we denken dus met je mee als je bijvoorbeeld een nieuwe actie wilt plaatsen op je website of als je openingstijden aangepast moeten worden. Maar ook als je iets nieuws aan je bedrijf wilt toevoegen en daarvoor een pagina gebouwd moet worden, alles is hiervoor inbegrepen.

Door Virtuagym te integreren op je Webtify website, creëer je een naadloze ervaring voor je klanten. Ze kunnen zich bijvoorbeeld direct inschrijven voor lessen. Dit niet alleen verbetert de klanttevredenheid, maar verhoogt ook de klantbetrokkenheid en -loyaliteit.

Widgetbird

Wij hebben wat nieuws! Eigenlijk is het nog niet gelanceerd maar inmiddels wel in Beta, Widgetbird. Met Widgetbird kan je widgets voor je website maken die al je favoriete platforms in één integreren en meer leads genereert. Een marketingtool waarmee je van je bezoekers, leads maakt op de manier zoals jij dat wilt. In Widgetbird hebben we een integratie gemaakt waarmee je gemakkelijk afspraken kunt maken op ieder moment van je website. Daarnaast kun je gemakkelijk triggers instellen zodat mensen getriggerd worden om een afspraak te maken via Virtuagym. Gebruikers van onze website of webshop abonnementen krijgen Widgetbird volledig gratis* om te gebruiken.

Het combineren van een website abonnement bij Webtify met Virtuagym biedt een krachtige oplossing voor elke fitnessonderneming. Met een professionele website waar Virtuagym geintegreerd zit, zet je niet alleen de volgende stap in de digitalisering van je fitnessbedrijf, maar bied je ook een meerwaarde aan je klanten. Maak een afspraak met een Webtify’er om te kijken of we je nieuwe website kunnen bouwen met een integratie met Virtuagym.

*Widgetbird is voorlopig geheel kosteloos bij een Website / Webshop Business en Website / Webshop Business Plus

Plan een gratis online afspraak in!

Wil jij gratis advies van één van onze specialisten? Maak dan snel een gratis afspraak. Laat Webtify je helpen bij de volgende stap voor jouw bedrijf. Misschien heb je vragen over je huidige website of marketing(strategie), je kan het allemaal vragen in het gratis 30 minuten gesprek. Tot snel!

Kom je er toch niet uit? Wij zijn er om je te helpen!

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?