De bèta-versie van Widgetbird is live!

Geschreven door Frits Corvers

Wij zijn mega trots, de lancering van Widgetbird is een feit. De bèta-versie van Widgetbird wordt inmiddels volop gebruikt door een aantal van onze eigen klanten. We rollen ons nieuwe platform langzaam uit waarbij onze klanten als eerste aan de ‘bird’ zijn. Ofwel, early birds! We zagen dat er voor onze klanten behoefte was aan een goed systeem waarbij je op een simpele manier bijvoorbeeld je Whatsapp kan koppelen, terugbelverzoek kan insturen of je Calendly kan koppelen om een snelle afspraak te maken met je website bezoekers. Dus bedachten we Widgetbird.

Met Widgetbird kan je widgets voor je website of webshop maken die al je favoriete platforms in één integreren en meer leads genereren door triggers in te kunnen stellen en het belangrijkste van allemaal, het moet flexibel zijn en simpel in gebruik. Oh ja, en natuurlijk met de best mogelijke prijs.

Bezoek de website van Widgetbird

Wat is Widgetbird?

Maar ja, waar hebben wij nou precies één jaar aan gewerkt, wat kan het? Widgetbird maakt het mogelijk om gemakkelijk widgets te creëren die functionaliteiten zoals inschrijven voor een nieuwsbrief, Whatsappen, terugbelverzoeken ontvangen, formulieren koppelen en meer combineren. Dit zorgt voor een te gekke gebruikerservaring en stelt bezoekers van je website in staat om moeiteloos een actie uit te voeren. De widget kan je naar eigen wens aanpassen en stijlen, zelf bepalen hoe je bezoekers triggert (of juist niet) en bepaalt welke integraties je wilt dat bezoekers uitvoeren op je website. Dit allemaal in een overzichtelijk dashboard waar je ook gelijk je statistieken kan bijhouden hoeveel mensen gebruik maken van je widget.

Meest gebruikte integraties

We hebben inmiddels in de bèta-versie al aardig wat gebruikers en kunnen dus de meest gebruikte integraties uitlichten. We hebben inmiddels 25+ integraties die je kan gebruiken voor je widget. Widgetbird heeft zelf integraties maar we hebben uiteraard ook integraties van externe partijen zoals Hubspot chat, Calendly, Zoho, Active Campaign, Whatsapp en nog veel meer. Dit alles met als doel de meest krachtige widget te bouwen die je je kan voorstellen.

Op dit moment zijn de meest gebruikte integraties;

  • Click to call
  • Callback form
  • Whatsapp
  • Hubspot chat
  • Link (vrij in te vullen)
  • Crisp
  • Tawk.to

Maak gratis gebruik van Widgetbird

Webtify biedt alle klanten gratis toegang tot deze bèta-versie. Vraag aan onze support een kosteloze integratie met je website abonnement of webshop abonnement en wij integreren Widgetbird op jouw website. Feedback is heel erg belangrijk voor ons op dit moment. Er zijn nog zoveel integraties die we kunnen ontwikkelen maar willen natuurlijk graag van onze klanten weten welke het belangrijkste zijn. We hebben een roadmap, deze kan je in het platform vinden en zien welke integraties er binnenkort gelanceerd zullen worden.

Plan een gratis online afspraak in!

Wil jij gratis advies van één van onze specialisten? Maak dan snel een gratis afspraak. Laat Webtify je helpen bij de volgende stap voor jouw bedrijf. Misschien heb je vragen over je huidige website of marketing(strategie), je kan het allemaal vragen in het gratis 30 minuten gesprek. Tot snel!

Kom je er toch niet uit? Wij zijn er om je te helpen!

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?