Website laten maken schoonheidssalon

Gemakkelijk afspraken maken via je website en je behandelingen presenteren zoals jij dat wilt

Jij zorgt voor jouw klanten, wij voor je website

Heb jij een eigen schoonheidssalon? En wil je dat jouw klanten je online kunnen vinden? Dan is een website natuurlijk heel belangrijk. Wij maken websites op basis van een maandelijks abonnement. Geen grote uitgave ineens en je hoeft bijna niets zelf te doen. De website voor jouw schoonheidssalon wordt helemaal naar jouw wens ontworpen en ontwikkeld. Zo spreek je jouw klanten aan. Wil je weten hoe het werkt? Lees snel verder!

Professionele website voor

jouw schoonheidssalon

Als professionele schoonheidssalon wil je natuurlijk zorgen dat je online aanwezig bent. Een website voor jouw schoonheidssalon is daarin erg belangrijk. Het is jouw online visitekaartje waarmee je klanten kunt trekken. Hoe dan ook; wij helpen je online vindbaar worden met een mooie website. Zo kunnen bestaande klanten jouw bedrijf goed vinden en spreek je eenvoudig nieuwe klanten aan.

Website laten maken schoonheidssalon

Presenteer je schoonheids-behandelingen zoals jij dat wilt

Jouw schoonheidssalon is uniek. Daarom vinden we het belangrijk om ook jouw schoonheidssalon website uniek te maken. Al onze websites zijn dan ook maatwerk. We zorgen voor een design dat bij jouw schoonheidssalon past. Om erachter te komen welk design dit is maken we gebruik van bestaande websites. Zo kun je aangeven welke stijl, lettertypes, kleuren, indeling en afwerking jou aanspreekt. Hierdoor weten wij precies wat jij in gedachte hebt.

Complete website voor maar €49,99 per maand

Exclusief €149,99 eenmalige opstartkosten

  Gratis advies van onze Webtify’ers

  Laat je salon groeien met een website abonnement

  Bij Webtify werken we met een website abonnement. Je betaalt enkel een bedrag per maand en wij zorgen voor een professionele website op maat en het onderhoud daarvan. Vooral in het onderhoud van een website gaat veel werk zitten maar is erg belangrijk om je website veilig en werkend te houden. Met een abonnement besteed je alles rondom jouw website aan ons uit. Zo kun jij je bezighouden met het runnen van je bedrijf. Geen zorgen en wèl een perfecte website. Dat is een Webtify website. We hanteren vaste, lage maandbedragen voor onze abonnementen. Daarnaast betaal je eenmalig €149,99 opstartkosten. Ben je benieuwd naar alle prijzen? Bekijk dan onze tarievenpagina.

  Koppel je bestaande boekingssysteem

  We snappen als geen ander dat het overstappen van je huidige bookingssysteem naar een nieuw boekingssysteem erg lastig kan zijn.  Maak je bijvoorbeeld al gebruik van Salonized, Fresha of één van de vele andere dan kunnen we deze gewoon koppelen met je nieuwe website. Gebruik je (nog) geen boekingssyteem dan hebben wij ook een oplossing voor je waar je jaarlijks een klein, vast bedrag voor hoeft te betalen. Een gemakkelijk boekingssyteem waarmee je klanten snel en gemakkelijk kunnen boeken. 

  Beter vindbaar; meer klanten voor je schoonheidssalon

  Een website kun je heel handig gebruiken om meer klanten aan te trekken. Door het bijhouden van de statistieken kun je zien waar je bezoekers vandaan komen. Natuurlijk zijn onze websites ook volledig geoptimaliseerd voor Google. Samen met een doordachte marketing aanpak zet je optimaal in op online vindbaarheid. Klinkt lastig? Gelukkig zijn wij er om je te helpen! Wij zorgen voor je website maar kunnen ook je vindbaarheid boosten. En daarnaast kunnen we ook zorgen dat jouw website ook een webshop wordt. Met deze werkwijze verkoop je straks ook jouw schoonheidsproducten online.

  Bekijk wat ondernemers van ons vinden

  Anna Tak
  Anna Tak
  03/05/2022
  Geverifieerd
  Het team van Webtify is top. Ze zijn creatief, snel en denken meteen mee in oplossingen bij uitdagingen. Zij hebben ons geholpen met een groot project waar wij als team veel hebben moeten leren gedurende het proces, maar het team van Webtify reageerde hier heel tof op en hielp op allerlei vlakken met tips en advies.
  Mandy Van De Bilt
  Mandy Van De Bilt
  28/04/2022
  Geverifieerd
  Sinds enkele maanden zit ik aangesloten bij Webtify waar ik tot nu toe nog geen seconde spijt van heb. Ze denken graag mee en pakken alles snel op!
  Roos Heimel
  Roos Heimel
  26/04/2022
  Geverifieerd
  Erg tevreden met de dienstverlening van Webtify. Ze reageren snel en denken met je mee.
  APS TURBO
  APS TURBO
  20/04/2022
  Geverifieerd
  Service zoals het hoort, proactief 2.0 op het gebied van zichtbaar worden gevonden op het net, een aanrader voor o.a. startende webshoppers in de Benelux.
  Marloes van Egeraat
  Marloes van Egeraat
  07/03/2022
  Geverifieerd
  Fijne groep mensen die meer dan eens mij hebben geholpen een mooie website neer te zetten. Klantvriendelijk, eerlijk en fijn om mee samen te werken.
  Marina L. Grabner
  Marina L. Grabner
  04/03/2022
  Geverifieerd
  Ik vind het heel fijn om met Webtify samen te werken: ze zijn transparant qua kosten en hun proces van een vraag indienen waar je een oplossing voor zoekt is helder en wordt snel beantwoord én opgelost als dat mogelijk is. Vaak heb je bij dit soort bedrijven of een nurd die goed is in IT maar niet goed communiceert of andersom. Bij Webtify weten ze die combinatie te maken en dat werkt goed naast dat ze ook nog eens geduldig zijn en servicegericht! Ook heb ik het gevoel dat ze zich goed kunnen verplaatsen in de wereld van de Uitvaart. Dat is ook erg fijn! Kijk maar eens bij Forever Moments Uitvaart & Begeleiding. Blij met Webtify en kan en wil ze zeker aanbevelen! Mooie dag.
  Cindy Kuil
  Cindy Kuil
  16/02/2022
  Geverifieerd
  Wat een top team! een echte aanrader! Toen we in contact kwamen met Webtify moest er heel wat gebeuren. mijn kennis op dat gebied is echt nul! Webtify begreep mijn wensen en gingen aan de slag. De communicatie die deze mensen hebben is fantastisch! Vriendelijk, geduldig, goede uitleg en service gericht! Deze mannen zijn echt toppers! Nogmaals: Een echte aanrader! Wij van het Het Avocadomannetje zijn erg blij met deze toppers.
  Familie Van Wanrooy
  Familie Van Wanrooy
  28/10/2021
  Geverifieerd
  Zeer proffesioneel bedrijf. Denken mee en staan open voor ideeën. Zeer blij mee toppers.
  berend kalisvaart
  berend kalisvaart
  22/10/2021
  Geverifieerd
  Bedankt voor de uitstekende service! Erg betrouwbaar en zijn heel snel geholpen.

  Betaalbare online diensten

  Al sinds 2016 maken we met Webtify de online wereld gemakkelijk, overzichtelijk en goedkoop. Wij zijn actief voor honderden verschillende bedrijven en organisaties. Voor iedereen hebben we een betaalbaar abonnement en maken we een website op maat. Zo kun jij je bezighouden met ondernemen en je schoonheidssalon zelf. Onze experts zijn specialisten op het gebied van websites, webshops, Google Ads, social media, SEO en het automatiseren van werkprocessen. Wij ontzorgen je volledig en maken je website vindbaar. Samen bereiken we jouw klanten! Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Webtify. Wij staan voor je klaar met antwoorden op al je vragen.

  Vertrouwd door klein en groot
  Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?