Website laten maken schoonheidssalon

Gemakkelijk afspraken maken via je website en je behandelingen presenteren zoals jij dat wilt

Jij zorgt voor jouw klanten, wij voor je website

Heb jij een eigen schoonheidssalon? En wil je dat jouw klanten je online kunnen vinden? Dan is een website natuurlijk heel belangrijk. Wij maken websites op basis van een maandelijks abonnement. Geen grote uitgave ineens en je hoeft bijna niets zelf te doen. De website voor jouw schoonheidssalon wordt helemaal naar jouw wens ontworpen en ontwikkeld. Zo spreek je jouw klanten aan. Wil je weten hoe het werkt? Lees snel verder!

Professionele website voor

jouw schoonheidssalon

Als professionele schoonheidssalon wil je natuurlijk zorgen dat je online aanwezig bent. Een website voor jouw schoonheidssalon is daarin erg belangrijk. Het is jouw online visitekaartje waarmee je klanten kunt trekken. Hoe dan ook; wij helpen je online vindbaar worden met een mooie website. Zo kunnen bestaande klanten jouw bedrijf goed vinden en spreek je eenvoudig nieuwe klanten aan.

Website laten maken schoonheidssalon

Presenteer je schoonheids-behandelingen zoals jij dat wilt

Jouw schoonheidssalon is uniek. Daarom vinden we het belangrijk om ook jouw schoonheidssalon website uniek te maken. Al onze websites zijn dan ook maatwerk. We zorgen voor een design dat bij jouw schoonheidssalon past. Om erachter te komen welk design dit is maken we gebruik van bestaande websites. Zo kun je aangeven welke stijl, lettertypes, kleuren, indeling en afwerking jou aanspreekt. Hierdoor weten wij precies wat jij in gedachte hebt.

All-in abonnement voor maar €49,99 per maand
Exclusief €249 eenmalige opstartkosten

Gratis advies van onze Webtify'ers

Laat je salon groeien met een website abonnement

Bij Webtify werken we met een website abonnement. Je betaalt enkel een bedrag per maand en wij zorgen voor een professionele website op maat en het onderhoud daarvan. Vooral in het onderhoud van een website gaat veel werk zitten maar is erg belangrijk om je website veilig en werkend te houden. Met een abonnement besteed je alles rondom jouw website aan ons uit. Zo kun jij je bezighouden met het runnen van je bedrijf. Geen zorgen en wèl een perfecte website. Dat is een Webtify website. We hanteren vaste, lage maandbedragen voor onze abonnementen. Daarnaast betaal je eenmalig €149,99 opstartkosten. Ben je benieuwd naar alle prijzen? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Koppel je bestaande boekingssysteem

We snappen als geen ander dat het overstappen van je huidige bookingssysteem naar een nieuw boekingssysteem erg lastig kan zijn.  Maak je bijvoorbeeld al gebruik van Salonized, Fresha of één van de vele andere dan kunnen we deze gewoon koppelen met je nieuwe website. Gebruik je (nog) geen boekingssyteem dan hebben wij ook een oplossing voor je waar je jaarlijks een klein, vast bedrag voor hoeft te betalen. Een gemakkelijk boekingssyteem waarmee je klanten snel en gemakkelijk kunnen boeken. 

Beter vindbaar; meer klanten voor je schoonheidssalon

Een website kun je heel handig gebruiken om meer klanten aan te trekken. Door het bijhouden van de statistieken kun je zien waar je bezoekers vandaan komen. Natuurlijk zijn onze websites ook volledig geoptimaliseerd voor Google. Samen met een doordachte marketing aanpak zet je optimaal in op online vindbaarheid. Klinkt lastig? Gelukkig zijn wij er om je te helpen! Wij zorgen voor je website maar kunnen ook je vindbaarheid boosten. En daarnaast kunnen we ook zorgen dat jouw website ook een webshop wordt. Met deze werkwijze verkoop je straks ook jouw schoonheidsproducten online.

Bekijk wat ondernemers van ons vinden

Tammo de Jong
Tammo de Jong
13/09/2023
Webtify is een super professioneel bedrijf. Zorgt ervoor dat alles naar wens is! Fijn om mee samen te werken, zeker een aanrader.
Anne van de Kerkhof
Anne van de Kerkhof
16/08/2023
Mijn ervaring met Webtify is buitengewoon positief. Ze hebben een prachtige website voor mij gemaakt die perfect mijn visie weergeeft. De responsiviteit, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit zijn allemaal top! Het team achter Webtify is professioneel en reageerde snel op mijn vragen. Kortom, ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ze zijn in mijn ogen de beste keuze voor professioneel webdesign!
Dani California
Dani California
08/06/2023
Frits en zijn team zijn ontzettend fijn om mee te werken. Ze schakelen snel en niets is teveel. Binnen twee weken hadden we een website in de lucht - volledig conform onze wensen én voor een goede prijs. Ik raad het iedereen aan!
Desiree Van der Jagt
Desiree Van der Jagt
09/05/2023
Mijn website is onlangs helemaal afgestemd op mijn nieuwe huisstijl dankzij de deskundigheid van Webtify. Ze werken snel en efficiënt. Aanpassingen gaan snel en kun je gemakkelijk doorgeven.
Kevin Dorn
Kevin Dorn
02/05/2023
Via een Collega bij Webtify gekomen. Ik heb mijn zeer welkom gevoeld bij kennismaking na een goede uitleg wat mijn wensen waren zijn ze gelijk met mijn website aan de slag gegaan en is mijn website geworden wat ik in gedachten had. Voor vragen staan ze altijd klaar. Ik zeg Webtify is zeker een aanrader! Groetjes Kevin en Anne Dorn
Vera van de Kerkhof
Vera van de Kerkhof
19/04/2023
Webtify is een super professioneel bedrijf. Zorgt ervoor dat alles naar wens is!
Marleen Helsloot
Marleen Helsloot
27/02/2023
100% tevreden! Snelle communicatie, mooie site!
Mary van Langevelde
Mary van Langevelde
07/02/2023
Fijn samengewerkt met Webtify. Super trots op mijn nieuwe website!
Anne Schöen
Anne Schöen
06/01/2023
Een samenwerking die al jaren geleden is begonnen en niet voor niks nog steeds staat! Naast dat Frits en Roy fijn zijn in de omgang leveren ze ook nog eens goede kwaliteit en doen wat ze zeggen! Voor vragen, groot of klein, je kan altijd bij ze terecht.

Betaalbare online diensten

Al sinds 2016 maken we met Webtify de online wereld gemakkelijk, overzichtelijk en goedkoop. Wij zijn actief voor honderden verschillende bedrijven en organisaties. Voor iedereen hebben we een betaalbaar abonnement en maken we een website op maat. Zo kun jij je bezighouden met ondernemen en je schoonheidssalon zelf. Onze experts zijn specialisten op het gebied van websites, webshops, Google Ads, social media, SEO en het automatiseren van werkprocessen. Wij ontzorgen je volledig en maken je website vindbaar. Samen bereiken we jouw klanten! Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Webtify. Wij staan voor je klaar met antwoorden op al je vragen.

Vertrouwd door klein en groot
Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?