Website laten maken schoonheidssalon

Gemakkelijk afspraken maken via je website en je behandelingen presenteren zoals jij dat wilt

Jij zorgt voor jouw klanten, wij voor je website

Heb jij een eigen schoonheidssalon? En wil je dat jouw klanten je online kunnen vinden? Dan is een website natuurlijk heel belangrijk. Wij maken websites op basis van een maandelijks abonnement. Geen grote uitgave ineens en je hoeft bijna niets zelf te doen. De website voor jouw schoonheidssalon wordt helemaal naar jouw wens ontworpen en ontwikkeld. Zo spreek je jouw klanten aan. Wil je weten hoe het werkt? Lees snel verder!

Professionele website voor

jouw schoonheidssalon

Als professionele schoonheidssalon wil je natuurlijk zorgen dat je online aanwezig bent. Een website voor jouw schoonheidssalon is daarin erg belangrijk. Het is jouw online visitekaartje waarmee je klanten kunt trekken. Hoe dan ook; wij helpen je online vindbaar worden met een mooie website. Zo kunnen bestaande klanten jouw bedrijf goed vinden en spreek je eenvoudig nieuwe klanten aan.

Website laten maken schoonheidssalon

Presenteer je schoonheids-behandelingen zoals jij dat wilt

Jouw schoonheidssalon is uniek. Daarom vinden we het belangrijk om ook jouw schoonheidssalon website uniek te maken. Al onze websites zijn dan ook maatwerk. We zorgen voor een design dat bij jouw schoonheidssalon past. Om erachter te komen welk design dit is maken we gebruik van bestaande websites. Zo kun je aangeven welke stijl, lettertypes, kleuren, indeling en afwerking jou aanspreekt. Hierdoor weten wij precies wat jij in gedachte hebt.

Complete website voor maar €49,99 per maand

Exclusief €149,99 eenmalige opstartkosten

  Gratis advies van onze Webtify’ers

  Laat je salon groeien met een website abonnement

  Bij Webtify werken we met een website abonnement. Je betaalt enkel een bedrag per maand en wij zorgen voor een professionele website op maat en het onderhoud daarvan. Vooral in het onderhoud van een website gaat veel werk zitten maar is erg belangrijk om je website veilig en werkend te houden. Met een abonnement besteed je alles rondom jouw website aan ons uit. Zo kun jij je bezighouden met het runnen van je bedrijf. Geen zorgen en wèl een perfecte website. Dat is een Webtify website. We hanteren vaste, lage maandbedragen voor onze abonnementen. Daarnaast betaal je eenmalig €149,99 opstartkosten. Ben je benieuwd naar alle prijzen? Bekijk dan onze tarievenpagina.

  Koppel je bestaande boekingssysteem

  We snappen als geen ander dat het overstappen van je huidige bookingssysteem naar een nieuw boekingssysteem erg lastig kan zijn.  Maak je bijvoorbeeld al gebruik van Salonized, Fresha of één van de vele andere dan kunnen we deze gewoon koppelen met je nieuwe website. Gebruik je (nog) geen boekingssyteem dan hebben wij ook een oplossing voor je waar je jaarlijks een klein, vast bedrag voor hoeft te betalen. Een gemakkelijk boekingssyteem waarmee je klanten snel en gemakkelijk kunnen boeken. 

  Beter vindbaar; meer klanten voor je schoonheidssalon

  Een website kun je heel handig gebruiken om meer klanten aan te trekken. Door het bijhouden van de statistieken kun je zien waar je bezoekers vandaan komen. Natuurlijk zijn onze websites ook volledig geoptimaliseerd voor Google. Samen met een doordachte marketing aanpak zet je optimaal in op online vindbaarheid. Klinkt lastig? Gelukkig zijn wij er om je te helpen! Wij zorgen voor je website maar kunnen ook je vindbaarheid boosten. En daarnaast kunnen we ook zorgen dat jouw website ook een webshop wordt. Met deze werkwijze verkoop je straks ook jouw schoonheidsproducten online.

  Bekijk wat ondernemers van ons vinden

  Marleen Helsloot
  Marleen Helsloot
  27/02/2023
  100% tevreden! Snelle communicatie, mooie site!
  Mary van Langevelde
  Mary van Langevelde
  07/02/2023
  Fijn samengewerkt met Webtify. Super trots op mijn nieuwe website!
  Anne Schöen
  Anne Schöen
  06/01/2023
  Een samenwerking die al jaren geleden is begonnen en niet voor niks nog steeds staat! Naast dat Frits en Roy fijn zijn in de omgang leveren ze ook nog eens goede kwaliteit en doen wat ze zeggen! Voor vragen, groot of klein, je kan altijd bij ze terecht.
  Nicky Roodnat
  Nicky Roodnat
  07/12/2022
  Design is snel geleverd, niveau heel erg gaaf en prijs kwaliteit verhouding was top. Bij aanpassingen bijna altijd binnen een dag geregeld. Super samenwerking met deze toppers!
  Millennialmindsetnl
  Millennialmindsetnl
  29/09/2022
  Snelle service. Duidelijk en direct. Mijn website staat live en ik ben zeer tevreden
  Cindy Kuil
  Cindy Kuil
  31/08/2022
  Wat een top team! een echte aanrader! Toen we in contact kwamen met Webtify moest er heel wat gebeuren. mijn kennis op dat gebied is echt nul! Webtify begreep mijn wensen en gingen aan de slag. De communicatie die deze mensen hebben is fantastisch! Vriendelijk, geduldig, goede uitleg en service gericht! Deze mannen zijn echt toppers! Nogmaals: Een echte aanrader! Wij van het Het Avocadomannetje zijn erg blij met deze toppers.
  Weever Bv
  Weever Bv
  24/08/2022
  Goede en korte communicatielijnen. Een erg dienstverlenend bedrijf. Dik tevreden.
  ALTA-ICT B.V.
  ALTA-ICT B.V.
  17/08/2022
  Het team van Webtify heeft op een professionele wijze over de website van ALTA-ICT geadviseerd en ontwikkelt. Het is fijn samenwerken met het Webtify omdat zij over veel vakkennis beschikken en snel reageren op vragen. Door deze goede samenwerking hebben zij inmiddels ook weer vervolgopdrachten vanuit ALTA-ICT ontvangen.
  Fred Van Dijk
  Fred Van Dijk
  17/08/2022
  Top team! Zelf hadden wij echt geen idee waar we moesten beginnen. via via in contact gekomen met Webtify. alles werd heel duidelijk uitgelegd. Het resultaat is echt fantastisch geworden, en waar er vragen zijn worden die meteen opgepakt. als ik 10 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan. echt een aanrader!
  Jade Wols
  Jade Wols
  10/08/2022
  Helemaal blij met mijn nieuwe website! Er wordt erg goed geluisterd en ingespeeld op de wensen. Snelle en accurate service! Top team

  Betaalbare online diensten

  Al sinds 2016 maken we met Webtify de online wereld gemakkelijk, overzichtelijk en goedkoop. Wij zijn actief voor honderden verschillende bedrijven en organisaties. Voor iedereen hebben we een betaalbaar abonnement en maken we een website op maat. Zo kun jij je bezighouden met ondernemen en je schoonheidssalon zelf. Onze experts zijn specialisten op het gebied van websites, webshops, Google Ads, social media, SEO en het automatiseren van werkprocessen. Wij ontzorgen je volledig en maken je website vindbaar. Samen bereiken we jouw klanten! Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Webtify. Wij staan voor je klaar met antwoorden op al je vragen.

  Vertrouwd door klein en groot
  Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?