Hoe verbind ik mijn e-mail met Outlook?

Het antwoord op al jouw vragen!

Hoe kunnen we helpen?

Hoe verbind ik mijn e-mail met Outlook?

Terug naar overzicht

1. Log in op bij Outlook via https://outlook.live.com/owa/

2. Rechtsboven zie je een tandwiel-icoon, klik daarop. Selecteer vervolgens “Instellingen” uit de lijst.

3. Klik vervolgens op het tabblad ‘Accounts en import’.

4. Klik daar vervolgens bij “Mail verzenden als” op “Nog een e-mailadres toevoegen waarvan je eigenaar bent. Er opent zich nu een pop-up. Het kan voorkomen dat de pop-up geblokkeerd wordt. Dat zie je rechtsboven in je browser.

5. In deze pop-up geef je vervolgens je e-mailadres @jouwdomeinnaam.nl op en het wachtwoord dat je van Webtify hebt gekregen.

6. Klik op de knop “Volgende stap“. Je vult hier de volgende gegevens in:

SMTP-server: smtp.jouwdomeinnaam.nl

Gebruikersnaam: info@jouwdomeinnaam.nl

Wachtwoord: het wachtwoord dat je van ons per mail hebt ontvangen

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?