Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Het antwoord op al jouw vragen!

Terug naar overzicht

Wanneer je liever met een ander wachtwoord bij Mijn Webtify inlogt kan je dit makkelijk veranderen.

  • Log in op Mijn Webtify
  • Klik linksboven op je profielfoto
  • Scrol naar het gedeelte Wachtwoord en klik op Wachtwoord veranderen
  • Vul je huidige wachtwoord in en typ vervolgens het nieuwe wachtwoord twee keer in
  • Klik op Opslaan

    Tip: Verander je wachtwoord regelmatig om jouw account veilig te houden.
Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?