Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Het antwoord op al jouw vragen!

Hoe kunnen we helpen?

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Terug naar overzicht

Wanneer je liever met een ander wachtwoord bij Mijn Webtify inlogt kan je dit makkelijk veranderen.

  • Log in op Mijn Webtify
  • Klik linksboven op je profielfoto
  • Scrol naar het gedeelte Wachtwoord en klik op Wachtwoord veranderen
  • Vul je huidige wachtwoord in en typ vervolgens het nieuwe wachtwoord twee keer in
  • Klik op Opslaan

    Tip: Verander je wachtwoord regelmatig om jouw account veilig te houden.
Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?