Hoe ontvang ik betalingen op mijn rekening?

Het antwoord op al jouw vragen!

Hoe kunnen we helpen?

Terug naar overzicht

Heb je je eerste transacties ontvangen? Gefeliciteerd! Jij bent blij, wij zijn blij! Nu is de volgende stap is dat Mollie jou uitbetaalt voor de verkochten producten of diensten. Voordat Mollie de uitbetaling kan doen is het belangrijk dat je het volgende in orde hebt:

  1. Zorg ervoor dat je alle gevraagde informatie in je Mollie-account hebt toegevoegd. Let er bijvoorbeeld op dat je een juist legitimatiebewijs hebt geüpload en dat je een zakelijk bankrekeningnummer hebt toegevoegd. Een prive-rekening is niet mogelijk om uitbetalingen op te doen. Als je nog niet alles hebt ingevuld zal je in je Mollie dashboard een melding verschijnen. Kom je er niet uit? Laat het ons weten, het team van Webtify helpt je graag.
  2. Stel de uitbetaalfrequentie in die het beste bij jouw past. Je wordt uitbetaald aan de hand van de uitbetaalfrequentie die je zelf in je Mollie-account kunt instellen. Standaard staat de de uitbetaalfrequentie van Mollie op 2x per week (dinsdag en vrijdag), maar je kunt hem bijvoorbeeld ook dagelijks laten uitbetalen.
  3. Het minimum bedrag dat Mollie hanteert is €5,-,. Wil je dat deze verhogen, dan kan je dat in je Mollie-account doen.

Wil je weten welke betaalmethodes beschikbaar zijn? Klik hier

Het Mollie-dashboard om jouw betalingen in te zien
Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?