Vier het EK 2024 samen met Webtify

Scoor als ondernemer zelf met onze EK actie!

Scoor nu één maand gratis! ⚽

Vier het Europees Kampioenschap voetbal 2024 met één gratis maand op ons Website Business (plus) of Webshop Business (plus) abonnement. Profiteer van een website of webshop op maat en volledig afgestemd op jouw wensen.

webshop-abonnement-tassen

Wij bouwen jouw website of webshop met onze all-in abonnementen

Bij Webtify bieden we niet alleen een uniek ontwerp, maar écht een all-in abonnement inclusief snelle hosting, domeinnaam, emailadressen en de beste support. Zelfs wijzigingen achteraf zijn inbegrepen. Ook heb je volledig inzicht in je statistieken via Google Analytics en zorgen we voor basis of uitgebreide SEO optimalisatie van je bestaande content.

Op maat gemaakte website voor €49.99 per maand, all-in

Een vast, laag maandbedrag voor een nieuwe website. Ontdek de scherpe tarieven van Webtify en profiteer tijdens het EK van de eerste maand gratis op jouw abonnement.

Bekijk wat ondernemers van ons vinden

Jason
Jason
09/06/2024
Om maar direct met de deur in huis te vallen, Webtify heeft een super mooie, snelle en gebruiksvriendelijke webshop voor ons gebouwd. Het personeel is erg vriendelijk kundig, Timo en Frits hebben onze wensen in kaart gebracht en perfect geïmplementeerd. Ik raad iedereen die een nieuwe website of webshop wilt om met webtify in zee te gaan en niet verder te kijken.
Dylan Kok
Dylan Kok
03/06/2024
Super tevreden met webtify! Echt fantastisch werk afgeleverd en een hele fijne samenwerking. Echt een aanrader voor iedereen die toe is aan verandering voor zijn/haar online aanwezigheid en presentatie naar bestaande en nieuwe klanten! Dankjewel voor alles! 👍
Viënne Passchier
Viënne Passchier
20/02/2024
Voor mij nooit meer iets anders dan Frits van Webtify als ontwikkelaar voor mijn website. Frits en zijn collega’s werken enorm professioneel, hebben de klantenservice hoog in het vaandel staan en kunnen snel schakelen. Tot nu toe alleen maar service van topkwaliteit mogen ontvangen. Top!
Junior Hasenaar
Junior Hasenaar
19/02/2024
Webtify heeft niet alleen onze nieuwe site opgezet, maar toen we de Google Tag Manager vergaten, was dat snel geen probleem meer. Hun reactie was snel en de communicatie helder en vriendelijk. Echt top hoe soepel alles verliep.
Pieter Boom
Pieter Boom
16/02/2024
Als ik nog een keer een website nodig heb, bel ik met Webtify! Webtify heeft voor obs-LinQ een prachtige website gebouwd. De communicatie ging erg vlot en de website stond er ook in no-time. Als klant had ik een heel goed beeld wat ik graag wilde en de mensen van webtify waren heel geduldig en snapte goed wat ik graag wilde zien. Het resultaat is een prachtige website die ik erg goed zelf kan bijhouden en van nieuwe content kan voorzien. Al met al een zeer fijne ervaring met de mensen van Webtify.
Maurice Gerritsen
Maurice Gerritsen
14/11/2023
Uitstekende Dienstverlening van Webtify - Sterke Aanbeveling Webtify heeft mijn verwachtingen overtroffen bij het bouwen van mijn nieuwe website. Het team was niet alleen zeer bekwaam, maar ook attent op mijn specifieke behoeften. Ze leverden een moderne, responsieve website met geavanceerde functies die mijn online aanwezigheid aanzienlijk hebben verbeterd. De transparante communicatie en betaalbare prijsstructuur maakten de samenwerking nog aangenamer. Ik beveel Webtify ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor websiteontwikkeling. Bedankt, Webtify, voor de geweldige service!
Tammo de Jong
Tammo de Jong
13/09/2023
Webtify is een super professioneel bedrijf. Zorgt ervoor dat alles naar wens is! Fijn om mee samen te werken, zeker een aanrader.
Anne van de Kerkhof
Anne van de Kerkhof
16/08/2023
Mijn ervaring met Webtify is buitengewoon positief. Ze hebben een prachtige website voor mij gemaakt die perfect mijn visie weergeeft. De responsiviteit, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit zijn allemaal top! Het team achter Webtify is professioneel en reageerde snel op mijn vragen. Kortom, ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ze zijn in mijn ogen de beste keuze voor professioneel webdesign!
Dani California
Dani California
08/06/2023
Frits en zijn team zijn ontzettend fijn om mee te werken. Ze schakelen snel en niets is teveel. Binnen twee weken hadden we een website in de lucht - volledig conform onze wensen én voor een goede prijs. Ik raad het iedereen aan!

Vragen?

Neem contact op met Timo!

E-mailadres

timo.wuurman@webtify.nl

Telefoonnummer

010 307 41 33

Whatsapp

010 307 41 33

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?