Slotenmakers helpen bij hun online zichtbaarheid

Geschreven door Frits Corvers

Hoi slotenmaker! (of geen slotenmaker) Het ontwikkelen van een effectieve website voor slotenmakers is een belangrijke stap om je online zichtbaarheid te vergroten en meer klanten aan te trekken in welke regio dan ook. Webtify heeft een uitstekende oplossing voor slotenmakers. Met ons unieke website abonnement brengen wij jou naar de volgende stap. In deze blog bespreken we hoe wij websites voor slotenmakers ontwikkelen en onderhouden.

Website ontwerp voor slotenmakers

Een professioneel ogende website is erg belangrijk om vertrouwen te wekken bij (potentiële) klanten. Bij ons Webtify website abonnement zit niet alleen de ontwikkeling van de website inbegrepen maar ook het ontwerp van de website. Dit ontwerp is gericht op de expertise, betrouwbaarheid en de uitstraling van de slotenmaker, we kijken écht naar je organisatie om dit te realiseren. Dit ontwerp overleg je samen met jouw Webtify’er, zodat er altijd een succesvolle samenwerking is. Dorn Slotenservice (dornslotenservice.nl) is een perfect voorbeeld van een website ontwikkeld door Webtify voor slotenmakers. We ontwerpen de websites ook op zo’n manier dat hij conversie gericht is. Dit kan bijvoorbeeld een CTA (call-to-action) zijn voor het direct bellen van de slotenmaker zodat mensen niet hoeven te zoeken naar een telefoonnummer of e-mailadres.

Zoekmachine vriendelijk

Een goed ontworpen website is niets zonder zoekmachine optimalisatie.. Webtify’s SEO specialisten zorgen ervoor dat de content van de slotenmakerswebsite is geoptimaliseerd voor relevante zoekwoorden en zoekopdrachten, waardoor de kans groter wordt dat potentiële klanten de website vinden via zoekmachines zoals Google. Bij ons Website business abonnement zit basis optimalisatie inbegrepen. Veel slotenmakers kiezen ervoor om deze uit te breiden met onze zoekmachine diensten.

Responsief en mobielvriendelijk

In deze tijd waar iedereen toegang heeft tot het internet via zijn mobiel is het heel belangrijk dat websites goed werken op telefoons en tablets. Daarom maken wij websites die makkelijk te gebruiken zijn op alle apparaten, zoals dornslotenservice.nl. Zo heeft iedereen een fijne ervaring op de website, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken en kan iedereen die de website bezoekt gezien worden als potentiële klant.

Integratie met Google-reviews 

Webtify zorgt voor de integratie met Google voor klantbeoordelingen op de slotenmakerswebsite, zodat bezoekers gemakkelijk informatie kunnen delen en recensies kunnen lezen. Dit versterkt het vertrouwen in de slotenmaker en helpt bij het genereren van meer leads. Om hier mee te beginnen moet een Google Mijn bedrijf worden aangemaakt op basis van je slotenmakers naam (bedrijfsnaam). Om te zien hoe je een Google Mijn bedrijf aanmaakt wil ik je graag door verwijzen naar: Hoe maak je een Google Mijn Bedrijf aan. Via Google Mijn bedrijf kan je ook gemakkelijk een link verkrijgen die je kan delen met je klanten om een review achter te laten.

Onderhoud en updates met ons website abonnement

Met het website abonnement van Webtify, hoeven slotenmakers zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de updates van hun website. Wij zorgen voor alles, van beveiligingsupdates tot het toevoegen van nieuwe content, zodat de website altijd up-to-date en veilig is. We doen niet alleen aanpassingen die jij voorstelt, we zorgen er ook voor dat we pro-actief te werk gaan. Zo zorgt jouw Webtify’er ervoor dat je ook verbeteringen aan de website voorgedragen krijgt om je website opnieuw te versterken.

Lokale zoekmachine optimalisatie

Voor slotenmakers is lokale zichtbaarheid van groot belang. Webtify zorgt voor lokale zoekmachine optimalisatie, zodat de slotenmaker beter gevonden wordt in lokale zoekopdrachten. Dit betekent dat klanten in de buurt gemakkelijker de slotenmaker vinden en sneller geneigd zijn om contact op te nemen.

Inzicht in je statistieken

Bij onze websites krijg je direct inzicht in je website statistieken. We gebruiken hiervoor Google-Analytics. Wat dat precies is laat ik je zien in de blog over Google Analytics. Website statistieken geven je inzicht in onder andere het aantal bezoekers, de tijd die zij op je site doorbrengen en welke pagina’s het populairst zijn. Daarnaast kun je zien via welke kanalen bezoekers op je site terechtkomen, zoals zoekmachines, social media of direct verkeer. Op basis van deze gegevens kunnen wij de zoekmachine optimalisatie wijzigingen.

Plan een gratis online afspraak in!

Wil jij gratis advies van één van onze specialisten? Maak dan snel een gratis afspraak. Laat Webtify je helpen bij de volgende stap voor jouw bedrijf. Misschien heb je vragen over je huidige website of marketing(strategie), je kan het allemaal vragen in het gratis 30 minuten gesprek. Tot snel!

Kom je er toch niet uit? Wij zijn er om je te helpen!

Webtify gebruikt cookies om het iedereen naar zijn zin te maken. Meer informatie?